dzieki:) odezwe sie pod koniec sierpnia :)
dzieki:) odezwe sie pod koniec sierpnia :)
Cieszę się Alina że Ci sie udało!
Bożenko! To jest kwestia samozaparcia i powiedzenia sobie, że muszę. Faktem jest, że miałam ogromne szczęście trafiając na moją poprzednią pdp i piękną miejscówkę z widokiem na morze. Ta praca spowodowała moje odbicie się. Byłam tam ponad rok . W międzyczasie miałam tylko dwie małe przerwy 12 i 6 dni. Zawsze będę moją pdp z wdzięcznościa wspominać, ją i całą rodzinę.
Jezdziłam 3/1... Teraz 2 z kawałkiem na 1..... Wolę 3/1..... z wiadomych względów ... 1/1 , czy 1,5 / 1.... w mojej sytuacji finansowej to tylko na zadłużenie i byle jakie przeżycie..... Wierzę , że w przyszłym roku już będzie lepiej .....Musi, musi , musi.......być :)
Ala ja właśnie planuje zmienić miejsce jestem tu ponad rok z urlopami i juz mam dość pracy z dwójką jest coraz gorzej i nie będę pisac o szczegółach. Daj jakies namiary na sprawdzone miejsca.
No tej "miejscówki z widokiem na morze" to mogę Ci pozazdrościć ;-))) też bym tak chciała.
Jak musi..... to będzie.
A tak poza tymto juz chyba jest lepiej ? :))))
Jezdziłam 3/1... Teraz 2 z kawałkiem na 1..... Wolę 3/1..... z wiadomych względów ... 1/1 , czy 1,5 / 1.... w mojej sytuacji finansowej to tylko na zadłużenie i byle jakie przeżycie..... Wierzę , że w przyszłym roku już będzie lepiej .....Musi, musi , musi.......być :)
A ja jeżdziłam roznie mialam nawet 11-to mczny pobyt i 1 mc urlopu.A teraz jak juz sie "wycwaniłam" to jeżdzę jak chce.Urlop kończe 12 wrzesnia,moja zmienniczka juz nie wraca,a ze pracuje mi sie tam bradzo dobrze - a co tam dobrze - super - to nie wiem,czy tym razem nie bede zbierała jesiennych grzybów w Szwajcarii.Może zostane dłużej,bo coż, jesien tak samo smutna w domu jak i w pracy na wyjezdzie:)
Też marzy mi się takie wycwanienie w Szwajcarii. Jak na razie namierzyłam firmę, która wysyła opiekunki do pracy w Szwajcarii. Po powrocie do domu umówię się na spotkanie ponieważ opiekunki wyjeżdżające do Szwajcarii starannie dobierają i trzeba być osobiście w biurze. Zobaczymy. Wydaje mi się, że język u mnie jeszcze dośc mocno kuleje ale do odważnych świat należy. Przynajmniej będę wiedziała jakie kryteria należy spełnić.
Też marzy mi się takie wycwanienie w Szwajcarii. Jak na razie namierzyłam firmę, która wysyła opiekunki do pracy w Szwajcarii. Po powrocie do domu umówię się na spotkanie ponieważ opiekunki wyjeżdżające do Szwajcarii starannie dobierają i trzeba być osobiście w biurze. Zobaczymy. Wydaje mi się, że język u mnie jeszcze dośc mocno kuleje ale do odważnych świat należy. Przynajmniej będę wiedziała jakie kryteria należy spełnić.